fredag 8 maj 2015

Vandra här i nejden

Hej alla ni vandringsglada människor. Tänkte tipsa er om alla fina vandringsleder som finns här runt i nejden. Ni ska kika in på: 

http://www.7broar.com/vandring_osterbotten.html

Här hittar ni olika vandringsleder, beskrivningar och kartor till dem. Enjoy! Kan själv kryxa av många på listan, dock några ännu som vi inte utforskat.

Så samla ihop ett kompisgäng , packa väskorna med kaffe & annat gott och bege er ut. Det är som vackrast nu när våren kommit och allt grönskar. Rutterna är mest dagsrutter så man behöver inte övernatta om man nu inte vill.

Sen har ni väl alla läst tidningen om Utterleden vandringsmaraton 23-24.6- tillställningen som ordnas iår igen. Lite som fjällräven classic men här i vår vackra natur. 52 km är sträckan och du kan välja om du vill springa, gå och även övernattning är möjlig så du behöver inte gå hela sträckan på en dag. Väljer man övernattning så får du dessutom alla dina saker transporterade av arrangörerna. Det är meningen att man inte ska behöva bära på något under vandringen.

Vi gick ju Utterleden när den va ny, och skulle gärna vilja gå den nu igen när den är "ingådd". Vi får se om det blir vandringsmaraton för vår del eller om vi tar det en annan gång. 
Bilder från Utterleden när vi gick där




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar